ABSOLUT UNIQUE Bartender verseny

2012. 11. 14. - Hírek - ABSOLUT

Az ABSOLUT Vodka büszkén mutatja be az ABSOLUT UNIQUE-ot, a legújabb limitált szériájú, egyedileg tervezett és sorszámozott ABSOLUT Vodka üveget. Közel négy millió egyedi üveg egy nagyon merész koncepció, még egy olyan szenvedélyesen kreatív márkának is, mint az ABSOLUT Vodka.

Minden üveg egyfajta műalkotás - egyedi tervezésű és festésű, sorszámmal ellátott. Ahhoz, hogy valóban egyedülálló limitált szériát hozhasson létre, az ABSOLUT átalakította a teljes gyártósort, az emberi és gépi technikát vegyítve egy kis véletlenszerűséggel. Az eredmény közel 4.000.000 feltűnően kialakított ABSOLUT UNIQUE üveg, mind éppoly egyedi, mint a vásárlóik.

Az ABSOLUT UNIQUE üvegekkel most egy egyedi iPadet és exkluzív ABSOLUT Vodka ajándékokat nyerhetsz. Nincs más dolgod mint beszerezni a saját limitált, sorszámozott darabodat és beregisztrálni az ABSOLUT Vodka Facebook oldalán található applikáción keresztül.

Az ABSOLUT VODKA a legújabb limitált széria, az ABSOLUT UNIQUE kapcsán úgy döntött, hogy ezúttal nem csak a koktélokat, hanem a készítőiket is reflektorfénybe állítja.

Hogy ki lesz az ABSOLUT UNIQUE Bartender? Az, aki úgy kever, mint senki más, aki nem ismer lehetetlent, ha koktélokról van szó, és a vendéglátás is a kisujjában van. A bartenderek november 8-tól november 25. éjfélig jelentkezhetnek.

De mi a helyzet azzal, aki a pult másik oldalán ül? Ha tudod, hogy ki keveri az ország legjobb Cosmo-ját vagy Bloody Mary-jét, ne habozz megosztani velünk. Bárki nevezheti kedvencét az ABSOLUT UNIQUE Bartender posztra november 25-ig.

Az ABSOLUT Vodka célja, hogy a bartenderek a való életben, a munkájuk során mérettessenek meg. A beérkezett nevezésekre az első körben november 26. és december 9. között szavazhat a közönség. A népszerűség mellett azonban a tudás is fontos, ezért az ABSOLUT Vodka minden résztvevő tudását próbára teszi egy teszt segítségével.

A 10 legnépszerűbb és a 10 leggyorsabb hibátlan tesztet kitöltő bartender kerül be a TOP 20-ba. Ezt követően az ABSOLUT egy Titkos Vásárló segítségével előre meghatározott szempontok alapján vesz górcső alá minden versenyzőt.

A legjobban teljesítő bartenderek kerülnek be a Titánok közé, akik közül a végső összecsapás során, a január 21-én megrendezésre kerülő Titánok Harca UNIQUE Edition versenyből kerül ki az ABSOLUT UNIQUE Bartender.

Miben más ez, mint a többi bartender verseny?
ABSOLUT UNIQUE Bartender versenyen minden “real life” történik, hiszen bárki beajánlhatja kedvencét a pult mögül, és a legjobb 20 versenyzőt is munkája közben teszteljük. A versenyzőknek a Titánok harca alatt is mindennapi feladatokat kell a pult mögött megoldaniuk.

A győztes egy különleges, személyre szabott, privát Bartender Coaching-ot nyer Nagy Zoltánnál, a London Academy of Bartenders vezetőjénél, a Boutiq’Bar tulajdonosánál. Valamint részt vehet egy kétszemélyes hétvégén az ABACUS Business & Wellness Hotel****superior- ban. Emellett egy ABSOLUT barszettel is gazdagodik, továbbá jelentős médiaszereplésben is része lesz.

Jelentkezni és jelölni a jatek@stylewalker.hu címen illetve a www.facebook.com/absolut.hungary weboldalon lehet, ahol további részleteket olvashattok a versenyről.

Megosztom: Iwiw   Facebook   Twitter   Google   E-mail   Megosztás